Hvert år lave jeg et lille antal nye planter.. I reglen bare det jeg selv skal bruge.. alt hvad er er af træer og buske.. og græsser er noget vi har lavet.. men da der har været en del der gerne vil have have bambus i haven.. så har jeg valg at lave nogle få planter.. for nogle år siden virkelig gjorde jeg en drømmen om at lave en bambus have.. og importerede en del planter fra Tyskland.. jeg kan lave en del nye planter hvert år.. og jeg har valg matche de tyske priser på tilsvarende planter … der ca svarer til det halve af hvad prisen ellers er i Danmark. Jeg har valgt at det ikke en egentligt produktion planter men så meget at det kan bidrage lidt til driften af stedet.

Der kommer en lille webshop på så i kan følge lidt af med i de planter jeg her har. og købe lidt af det jeg jeg har stående i min planteskole. eller få lidt inspiration til at lave en have der er vild med vilje.. og som ikke kræver at der skal bruges så meget tid på at lugning .. men mere det er mere det at være i haven og naturen.. og have tiden til nyde..

Selv valgte jeg at lave en bambushave da jeg håbede på at der ikke skal luges.. det skal der de første 2-3 år.. Derudover er det bare at klippe græsset.. og der skal klippes en del græs. Det er kun knapt 5 år siden vi anlagde dette bed.. i dag med bambus over 5 meter i højden.. og er nu et bed hvor man kan opleve bambus junglen på den midtjyske hede..

Del denne Side

køkkenhave
Per Borch

Sommermad og ferieprojekter.

Igen i år har vi et lille sommer projekt den gamle stald har gennem et stykke tid trængt til et nyt tag.. og da vinterstormen hjalp os med at pille et stykke af taget af.. så valgte vi at renovere taget endnu engang.

Læs mere »
Scroll to Top